Specialisatie

Word specialist in het trainingsthema wat jou het meeste aanspreekt door je doelgroep te bepalen en die te boeien met impact

Na jarenlang leren, experimenteren en reflecteren wil je ontdekken wat jouw specifieke kracht is als trainer die zijn deelnemers écht verder helpt.

Je wilt weten wat het specialisme is waar je voldoening en voldoende inkomen uit kan halen; dit is je niche. Specialist durven zijn staat gelijk aan keuzes maken en wegstappen van de ‘u vraagt, wij draaien’ mentaliteit die je misschien gewend bent. Dit vraagt moed en lef.

Deze themareis is ontwikkeld voor ervaren trainers die zich verder willen verdiepen in hun eigen vak. Om te zorgen dat ze er alles uit halen en aan hun deelnemers en opdrachtgevers hun beste kunnen door te geven!

Tijdens deze themareis ontdek je waar je voor staat, in welke niche jouw werkgebied ligt en hoe je die kan bereiken. Je maakt dit concreet door je eigen roadmap te ontwerpen zodat je direct aan de slag kan!

0Weken0Dagen0Uren

Wie gaan je begeleiden tijdens deze reis?

Rian Verkooijen
Met haar jarenlange ervaring in de reisindustrie spreekt zij tot de verbeelding als reisleider! Met een open mind, een flinke dosis enthousiasme en creatieve input daagt zij je uit tot het behalen van je leer- en ontwikkel doelen voor deze reis.[/caption]

Annelies Tegel
Met een open mind, een flinke dosis enthousiasme en creatieve input daagt zij je uit tot het bepalen van je niche.

Petra Aartsen
Met een open mind, een flinke dosis enthousiasme en creatieve input daagt zij je uit tot het formuleren van een marketing-aanpak die past binnen deze tijd van internet, social media en mailmarketing.[/caption]

Word de held in je eigen verhaal

Als jij tot nu toe denkt dat er geen markt is voor wat jij graag wilt trainen, dan zoeken wij naar jouw niche. Je gaat leren om scherp te formuleren hoe je aanbod in elkaar zit en wat je er mee kan bereiken. Dit zorgt er, in combinatie met social media marketing, voor dat je klanten naar jou toe komen in plaats van andersom: dat jij op zoek moet gaan naar klanten.

Wat kun je van deze themareis verwachten?

 • Wekelijkse individuele opdrachten
 • Vijf online sessies
 • Een individuele coachsessie
 • Een trainingsdag in Deventer
 • vertrek op 11 april en aankomst op 5 mei 2023
Aan het einde van de themareis presenteer je je roadmap. Hiermee laat je zien wat jouw specialisme is en hoe je daar je inkomen mee gaat verdienen.

 • week 1

  Jouw vuurbakens

  specialisatieJouw route vanuit een ander perspectief bekeken

 • Week 2

  Vind je niche

  Waar vind je jouw klant?

  Week 2

 • Week 3

  De obstakels

  Zichtbaar worden

 • Week 4

  Jouw roadmap

  Van plot naar plan

  Week 4