Reisgids

Hallo daar!

Ga je mee op reis?

Een leerlijn voor elk ervaringsniveau

Als beginnend trainer heb je andere leerbehoeftes dan als je al jaren traint. Toch kan je je op de belangrijke trainersthema’s steeds blijven verdiepen. Drie leerlijnen voorzien in die behoefte: groen voor de trainers in spe, rood voor de verdieping naar het master niveau en blauw voor de trainers die hun vak verbreden door organisaties verder helpen.

Deze leerlijnen corresponderen met de ervaringsniveaus zoals Joseph Kessels die verwoordt in de ontwikkelingsfasen van een trainer en de certificering die de NOBTRA biedt:

  1. Junior en medior trainer: de groene leerlijn tot Professioneel Trainer
  2. Senior trainer: de rode leerlijn tot Master Trainer
  3. Promotor: de blauwe leerlijn tot Trainer|Adviseur

De leerlijn Professioneel Trainer is voor diegenen die van trainen hun vak willen maken. De leerlijn bevat een individuele  ontdekkingsreis naast vier groepreizen: trainingdesign – training uitvoeren – de persoon vd trainer en groepsdynamica. Met het examen kan je hiermee je postHBO diploma Professioneel Trainer behalen en je inschrijven bij de beroepsvereniging.

De diplomalijn Professioneel Trainer van de TrainersAcademie is een door de NOBTRA erkende opleiding waardoor je je erkenning voor het beroepsregister versneld kan doen.

De TrainersAcademie helpt je aan de benodigde vlieguren tijdens de opleiding. Voor diegenen die niet de mogelijkheid hebben om ervaring op te doen bij hun eigen werkgever, helpen we met het zoeken van een stageplaats.

Ook als je al trainer bent, is de diplomalijn een uitstekende manier om je registratie bij de NOBTRA vast te leggen en om je kennis te actualiseren!

De leerlijn Master Trainer is voor professionele trainers die verdieping zoeken in hun vak. De leerlijn bevat een individuele  ontdekkingsreis naast twee groepreizen: Leren over leren en Acquisitie&Ondernemen. Samen met het examen en de benodigde vlieguren, kan je je hiermee  aanmelden voor de vermelding Master Trainer in het beroepsregister van de NOBTRA.

De TrainersAcademie helpt je aan de benodigde vlieguren en contacten tijdens en na het leertraject.

De leerlijn Trainer|Adviseur is voor ervaren trainers die verbreding zoeken in hun vak. De leerlijn bevat een individuele ontdekkingsreis naast twee groepreizen: de Reis van de held en ROI|Organisatie Ontwikkeling. Samen met het examen en de benodigde vlieguren, kan je je aanmelden voor de vermelding Register Trainer in het beroepsregister van de NOBTRA.

De TrainersAcademie helpt je aan de benodigde vlieguren en contacten tijdens en na het leertraject.