Beginnende trainers krijgen werkgarantie

Ook aan beginnende trainers is gedacht.

We gaan samen bekijken bij welke organisatie je het beste vlieguren kunt opdoen zodat je aan het einde van de opleiding, tijdens het examen, kunt bogen op een flink portie ervaring! Je kunt na de opleiding ook opteren voor onze regeling tot ‘werkgarantie’: we gaan dan een jaar met je aan de slag om je aan het werk te krijgen als trainer, bij de gouden leerlijn Academie Trainer zit dat zelfs standaard in het pakket.

Uniek: werkgarantie!

Als je bij onze trainersopleiding opteert voor onze garantieregeling, zorgen wij – met jou samen – dat je binnen een jaar als trainer aan het werk bent.

Wil je als trainer in dienst bij een bureau of grote organisatie?

Met je diploma Academie Trainer gaat dat lukken, dat garanderen wij.
Wij helpen je de werkgever te vinden die bij je opleiding en je ambities aansluit, je wordt door ons gecoacht, wij perfectioneren je sollicitaties en wij borgen dat jij en je opdrachtgever content zijn. Als het je zelf niet lukt zorgen wij er wel voor.

En als je besluit om een eigen trainingspraktijk op te starten, dan bieden wij je een extra ronde van de themareis acquisitie aan waarin we je op maat helpen aan de perfecte match met je toekomstige klanten.

We garanderen dat je opdrachten verwerft en echt aan de slag kunt, ook als zelfstandig professional. Dit alles bieden we met gepaste trots aan dankzij ons brede netwerk en de persoonlijke band met het merendeel van onze circa 1000 afgestudeerden.

Inschrijvers voor en deelnemers aan de opleiding tot Academie Trainer, of hun huidige werkgever, kunnen voor deze unieke garantieregeling opteren. Wil je precies weten wat de garantie inhoudt, dan lees je de regeling en voorwaarden die je hieronder kunt downloaden.