Wil jij een steengoede trainer worden?

DE EERSTE

Want al 25 jaar dé specialist in leertrajecten tot Professioneel Trainer en Trainer/Coach.  

DE BESTE

Omdat volgens CEDEO de deelnemers ons beoordelen met 99,4 van de 100 punten!

CEDEO
CPION

TRAINERS VAN HET JAAR

Al verschillende van onze alumni wisten bij de NOBTRA de titel ‘Trainer van het Jaar’ in de wacht te slepen.

Trainer word je bij de TrainersAcademie.

‘De eerste’, want al 25 jaar dé specialist in leertrajecten tot Professioneel Trainer, Professional Coach, Professional Trainer/Coach en HRD Adviseur. De TrainersAcademie is de ‘bakermat van de train-de-trainer opleidingen in Nederland’, volgens velen uit het vak. Onze post-HBO opleiding is door meerdere instituten gecertificeerd: als je het leertraject Professioneel Trainer met goed gevolg afsluit, verdien je een diploma wat algemeen erkend is op de arbeidsmarkt. Inmiddels zijn al meer dan 1000 deelnemers succesvol afgestudeerd en … aan het werk. Zij hebben van trainen en coachen hun vak gemaakt. Met succes: al verschillende van onze alumni wisten bij de Nederlandse Orde van BeroepsTrainers de titel ‘Trainer van het Jaar’ in de wacht te slepen.

‘De beste’ mogen we ons ook noemen, want het oordeel van de afgestudeerden wordt gemeten door CEDEO. De TrainersAcademie scoorde daar recentelijk een ongelooflijke all-time-high: 99,4 van de 100 kwaliteitspunten!

Kiezen voor de TrainersAcademie is dus écht kiezen voor de ‘eerste én de beste!’

Bekijk onze trainingen

Wij noemen de thema’s die in onze gecertificeerde opleiding aan bod komen de “big 8” die je via thema-reizen gaat ontdekken. Als je geïnteresseerd bent is specifieke onderwerpen, is het ook mogelijk één bepaalde themareis te volgen. Klik op een thema om meer informatie te krijgen!