Visie / missie /strategie

Ondernemende dames!

Vennoten, collega’s, vriendinnen, ondernemers

Petra Aartsen

Ontwikkeling versnellen is wat ik niet kan laten: met mensen, met teams en organisaties. Ontwikkeling is er namelijk altijd, dat doe jij. Mijn rol is de vragen te stellen waardoor jij richting kan kiezen en ontwikkelen. Door leren te organiseren ga je sneller en kom je verder. Ik zie graag dat mensen wijzer worden, genuanceerder, gelukkig en succesvol. En alleen door te leren kan je dat voor elkaar krijgen.
Privé telt vooral de verbinding met mijn familie en vrienden, huisdieren, kamperen, handwerken, muziek maken… teveel om in één leven te proppen.

Meer lezen over Petra? Check hier haar LinkedIn profiel

Annelies Tegel

Ik leef mijn droom: mensen helpen en ondersteunen in hun ontwikkeling naar een professie waar hun hart naar uit gaat. Het is een feestje om mensen te zien groeien en de metamorfose te zien die ze ondergaan tijdens een van onze opleidingen. Daarnaast ben ik een pure verbinder. Wanneer ik eenmaal met je in gesprek ga, ontkom je er niet aan dat ik je een tip geef om met iemand in contact te treden uit mijn netwerk. Ik mag continu bouwen aan iets moois: een opleiding, een samenwerking, een nieuwe carrière voor onze deelnemers etc.
Privé is mijn passie reizen naar (Zuid)Afrika maken samen met mijn man en mijn dochter.

pasfoto annelies tegel

Meer lezen over Annelies? Check hier haar LinkedIn profiel

Onze visie

Elk verhaal, elk vak, elke ervaring en expertise doet er toe en kan worden uitgedragen via het trainerschap.

Onze missie

Zoveel mogelijk mensen opleiden tot professioneel trainer. *

Onze strategie

Wij werken volgens de filosofie van Ubuntu:

Onze tactiek

Blended leren: én én

Toen we in 2020 besloten de trainingen voortaan als blended aanbod te gaan presenteren, zodat de manier van werken conform de 21st century skills is, hebben wij de metafoor van reizen omarmd. Hierdoor heten modules nu ‘themareizen’ , de start van een leerlijn ‘ontdekkingsreis’ en onze trainers ‘reisleiders’. Annelies in de rol van conducteur op een trein: vraagbaak, in- en uitgang bewakend en die van Petra als machinist: de systemen goed geolied laten lopen.

Daarbij zorgen we ervoor dat je het gevoel van vrijheid, onbevangenheid en vrolijkheid zoals je die tijdens reizen kan ervaren, ook ervaart tijdens het volgen van onze leerlijnen. 

*met professioneel bedoelen wij vakbekwaam. De beoordeling hiervan laten wij over aan onafhankelijke certificerende organisaties: