Visie / missie /strategie

Ondernemende dames!

Vennoten, collega’s, vriendinnen, ondernemers

Petra Aartsen

Ontwikkeling versnellen is wat ik niet kan laten: met mensen, met teams en organisaties. Ontwikkeling is er namelijk altijd, dat doe jij.

Mijn rol is de vragen te stellen waardoor jij richting kan kiezen en ontwikkelen. Door leren te organiseren ga je sneller en kom je verder.

Ik zie graag dat mensen wijzer worden, genuanceerder, gelukkig en succesvol. En alleen door te leren kan je dat voor elkaar krijgen.

Meer lezen over Petra? Check hier haar LinkedIn profiel

Annelies Tegel

Ik leef mijn droom: mensen helpen en ondersteunen in hun ontwikkeling naar een professie waar hun hart naar uit gaat. Het is een feestje om mensen te zien groeien en de metamorfose te zien die ze ondergaan tijdens een van onze opleidingen. Daarnaast ben ik een pure verbinder. Wanneer ik eenmaal met je in gesprek ga, ontkom je er niet aan dat ik je een tip geef om met iemand in contact te treden uit mijn netwerk. Daar word ik heel gelukkig van. Ik mag continue bouwen aan iets moois: een opleiding, een samenwerking, een nieuwe carrière voor onze deelnemers etc. Ondernemen is mijn levensader; ik neem graag risico’s en met tegenslag kan ik goed omgaan. Privé is mijn passie reizen naar (Zuid)Afrika maken samen met mijn man en mijn dochter.

Meer lezen over Annelies? Check hier haar LinkedIn profiel

Onze visie:

Elk verhaal, elk vak, elke ervaring en expertise doet er toe en kan worden uitgedragen via het trainerschap.

Onze missie

Zoveel mogelijk mensen opleiden tot professioneel trainer*.

Onze strategie

Wij werken volgens de filosofie van Ubuntu:

‘Ik ben omdat wij zijn’.

*met professioneel bedoelen wij vakbekwaam. De beoordeling hiervan laten wij over aan onafhankelijke certificerende organisaties: