Heb je een trainersdilemma?

Trainen heeft iets gemeen met ons wisselvallige klimaat:
het kan prachtige momenten opleveren maar er dreigen ook wel eens donkere wolken: momenten van paniek of grote eenzaamheid. In minder omvangrijke opdrachten moet een trainer in staat zijn zichzelf te redden en, wanneer er geen co-trainer betrokken is, de klus alleen te klaren. De vele vragen en ervaringen die de trainer dan in de dagelijkse praktijk tegenkomt, kan hij natuurlijk allemaal in z’n eentje proberen op te lossen. Dat klinkt best wel stoer, maar het getuigt van meer professionaliteit als je zo nu en dan eens met een vakgenoot in gesprek gaat, al helemaal als je echt dreigt vast te lopen.

Jouw ontwikkeling als trainer…

TrainersAcademie wil graag de spil zijn voor trainers die, zoals hierboven beschreven, vastlopen.

Als je één van onze leerlijnen volgt, dan ga je tijdens de zogenaamde ‘rode lijn’ aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling als trainer d.m.v. coaching, reflectie, concrete leerdoelen formuleren en begeleiding tijdens het uitvoeren van je trainingen.

Trainersdilemma’s

Heb jij als (ervaren) trainer vraagstukken waar je niet uitkomt en waar je hulp bij nodig hebt? Deze hulp kan je krijgen door je dilemma naar ons toe te sturen. Wij plaatsen jouw vraagstuk op onze site en nieuwsbrief, zodat ons trainersnetwerk hun ervaring met je kunnen delen.

Zodat jij antwoord krijgt op je vraag en je weer verder kan met een diversiteit aan mogelijke oplossingen.

De actuele vraag
Het actuele dilemma kan je vinden via deze link op onze site.

Laat alsjeblieft je reactie achter op deze pagina zodat je andere trainers helpt met ontwikkeling van hun vak.

Heb jij zelf ook een vraag waar je mee worstelt? Stel’m ons door je vraag te mailen en wij zorgen dat jouw vraag de volgende keer in de rubriek komt te staan!