Blijf in contact!

TA-club : Community of Practice

Wij blijven, ook na de opleiding, volop in contact met onze deelnemers. De meesten zien we dan ook al vrij snel weer terug tijdens één van onze activiteiten. Houd de onderstaande links in de gaten zodat je af weet van aankomende sessies!

De Koers:

Breng én houd het gesprek op gang 

Om al je deelnemers te betrekken is het fijn om iets over generatieleren te weten. Maar tegelijkertijd is het taboe om aannames te doen op basis van leeftijd. Sietse Rauwerdink en Hendrik-Jan Martens hebben daar iets op gevonden: een online roadmap om een gesprek te faciliteren. Over elk onderwerp, taboe of niet. Het doel is om echt eigenaarschap en actorschap te laten ontstaan, omdat het gesprek in de groep plaatsvindt.  De methode zorgt ervoor dat er volledige focus is op de vraag die voorligt. 

TA friday – uitnodiging: 21 Mei 2021

17 – 19 uur live en online en fysiek en simultaan

Wat is generatieleren nu echt?
door Sietse Rauwerdink

Alle theorieën zijn in essentie mooi, maar raken gaandeweg steeds meer geërodeerd. Daarom wil ik het één en ander even rechttrekken.

Het gaat er bijvoorbeeld niet om dat ouderen jong gaan doen en jongeren oud. Het gaat ook niet alleen om jongeren of ouderen, maar wel om het verbinden van generaties, zodat ze van elkaar kunnen leren. Want daar gaat het om: leren. Zo is de mensheid in het algemeen verder gekomen en dat proces kunnen we verbeteren. Door te zorgen voor een betere overdracht van kennis, vaardigheid én houding van generatie op generatie. 

  • ontdek hoe je als trainer aan kan sluiten op nieuwe generaties
  • waar moet je op letten, wat is belangrijk?
  • welke rol speelt kennis?
  • welke rol speelt de dialoog?
  • de kracht van generaties en samenwerken.

Je gaat het allemaal zelf ontdekken, in gesprek met elkaar op deze TA Friday! Kom naar de Bannink, of blijf op je thuiswerkplek, het kan allebei. Online meepraten en offline. Meld je aan via deze link.

  • TA Friday’s
  • Examens bijwonen

Een impressie van onze TA Friday’s; een maandelijks terugkomend event:

TA Friday op 19 maart 2021

Zoom in vanaf 17.30 uur en van 18 tot 19 uur de inspiratiesessie van Yuri van der Sluis met als onderwerp: 5 fundamentele strategieën om jouw training succesvol te verkopen!

Over Yuri: Yuri van der Sluis is een ware verkoopexpert. Na 10 jaar B2B sales bij gerenommeerde bedrijven als Forrester Research en British Telecom heeft Yuri meer dan 15 jaar ervaring met het adviseren, coachen en trainen van verkooporganisaties in binnen- en buitenland.
Sinds corona is Yuri in staat geweest om zijn volledige business te transformeren van traditionele classroom sessies naar online, met meer sessies, meer deelnemers en hogere toegevoegde waarde.
In de 45 minuten durende inspiratiesessie, deelt Yuri zijn persoonlijke reis hoe hij zijn 
eigen trainingsbureau heeft gestart en heeft laten groeien. In deze reis onthult 
Yuri 5 strategieën die hij nog steeds vandaag toepast om zijn trainingen succesvol te verkopen.

Wil je bij de volgende TAfriday zijn? Laat het ons even weten via info@trainersacademie.com en wij sturen je de zoomlink.
Wil jij meer weten over Acquisitie en ondernemen? Kijk hier voor de themareis ‘Acquisitie & Ondernemen‘ die de TrainersAcademie regelmatig organiseert.

Yuri van der Sluis

De TA Friday is een ‘netwerkbijeenkomst’ voor alumni en huidige deelnemers waarbij we altijd voor een uurtje aan de slag gaan met een specifiek thema/onderwerp afgestemd op het trainer- en coachvak. Ook gasten zijn van harte welkom om, onder het genot van een drankje, kennis met ons te maken.

Een foto impressie van onze activiteiten