Blended trainen

themareis Blended Trainen

Duurzaam leren

Leren beter mogelijk maken door het sneller, socialer en slimmer te organiseren.

Wil je de kracht van blended learning ontdekken om jouw trainingen naar een hoger niveau te tillen? Maak online leren mogelijk naast het persoonlijk contact wat je met je deelnemers hebt en ontdek hoe leuk en inspirerend dit kan zijn!

Innoveer je training

Ontdek blended trainen bij de TrainersAcademie, waar jouw eigen training centraal staat en innovatie de sleutel is. Wij nodigen je uit om de kracht van blended leren te ontdekken en toe te passen op jouw eigen trainingsprogramma’s. 

Leren doe je immers niet alleen in een trainingsruimte, maar elke keer als je je focust op de verandering die je wilt zien.

Deze themareis helpt je om effectieve blended leerervaringen te creëren, gebruikmakend van digitale én traditionele leermethoden.

WAT GA JE LEREN?

Leerdoelen

  • Begrijp de basisprincipes van blended learning en ontdek hoe je deze kan integreren in je huidige trainingen.
  • Leer werkvormen die niet afhankelijk zijn van tijd- en/of plaats, zodat je training beter aansluit bij de autonomie van deelnemers.
  • Ontdek het nut van ChatGPT voor je trainingsontwerp (wow!)
  • Zet generatieve AI in om deelnemers sneller, meer en beter te laten leren.
  • Ervaar efficiënte manieren om je training te personaliseren en probeer ze zelf ook uit, zodat je meer contact hebt met  deelnemers en daardoor meer impact met je training.
  • Krijg inzicht in de organisatie van blended trainen op je werk, zodat je een goede keuze kan maken voor doorpakken of delegeren.

Is dit voor jou?

Deze themareis is ontworpen voor trainers die hun bestaande training beter willen laten aansluiten bij het online werken

Als jij zoekt naar manieren om effectiever, sneller en persoonlijker te trainen door slim gebruik te maken van ICT, dan is dit de perfecte themareis. Blended learning combineert het beste van online en offline werken en jij kunt hier leren hoe.

INVESTERING IN JE GROEI

Voor slechts € 1.450 exclusief btw, ben je niet alleen aan het investeren in een cursus; je investeert in de toekomst van jouw carrière en de talloze levens die je als trainer zult raken.

Tijdsbesteding

Met gemiddeld 8 uur per week, ingedeeld in flexibele, behapbare segmenten, past deze themareis naadloos in je drukke schema. Elke minuut is een waardevolle stap naar nieuwe inzichten en vaardigheden, ontworpen om je trainersvaardigheden te versterken.

Voor de all-in prijs van € 1.450 ex. btw, ontvang je:

🙂 Vier weken onze onverdeelde aandacht.

🙂 Het lesboek wat je mooie inzichten en handig naslagwerk biedt.

🙂 Live online training met de groep.

🙂 Een 1-op-1 verdiepingsgesprek gericht op jouw praktijk.

🙂 Een volledige trainingsdag op locatie, inclusief versnaperingen.

🙂 Doorlopende toegang tot onze interactieve online leeromgeving, zo lang als je wilt.

🙂 De reisleider geeft persoonlijke feedback en beoordeelt je eindopdracht waardoor je het certificaat kan bemachtigen voor de diplomalijn.

🙂 De TrainersAcademie zorgt -indien gewenst- voor een oefenomgeving op LearningStone die jij na afloop in eigen beheer krijgt en mag houden.

Ben je er klaar voor om het verschil te maken?

Je hebt de kans om niet zomaar een trainer te zijn, maar een kracht voor verandering. Dit is jouw moment. Sluit je aan bij de vele professionals die al hebben gekozen voor de TrainersAcademie en zet vandaag nog de stap naar meesterschap!

Om even over na te denken:

Een interessante songtekst van DaftPunk uit 2001 die een nieuw tijdperk inluidde:

work it, make it, do it, mix it > makes us > harder, better, faster, stronger

Het nut van blended trainen bevindt zich -wat ons betreft- hier allemaal in. 

Harder: Veerkrachtig, opgewassen tegen een stootje, regenereert en kan dus goed nadenken en reflecteren.

Better: Het enige beter waar wij belang aan hechten is dat deelnemers er gelukkig van worden. Vaak is dat te bereiken door succesvol te zijn in wat je doet.

Faster: Tijd is het enige dat je hebt. En het enige is wat je kan helpen om een goed leven te hebben is leren. Dus sneller leren is waardevol. 

Stronger: door leren 24/7 mogelijk te maken en feedbackcirkels kleiner, ontstaat een duurzamer leereffect. Het komt beter aan en je hebt er langer profijt van.

Gratis webinars:

Geïnteresseerd maar nog niet zeker?
Meld je aan voor het gratis webinar en krijg een voorproefje van wat de themareis te bieden heeft!

Reisschema

Start 18 november 2024

Finish 13 december 2024

Week 1:
Blend je los!

ma 9–10: Online kennismaking

wo 13–16: Online workshop 1

do-vr: afspreken met je maatje

Week 2:
Trainer in transitie

ma 9 – 11 (optioneel): Presentatie Blended Map

di/wo/do: afspreken met je maatje

vr 9 – 12: Online workshop 2

Week 3:
Steen voor steen

ma 15–17: Online workshop 3

vr 9–18: Live trainingsdag

Week 4:
Opleveren van je blend

vr 14–17: Online afsluiting

petra aartsen

De reisleider: Petra Aartsen

In 1990 begon Petra’s tocht naar meesterschap in training en organisatieontwikkeling door een stageopdracht bij Nedlloyd waarin werd gevraagd om training te ontwerpen voor managers. Aan de hand van interviews ontwierp zij een manier om de ideëen en ervaringen van de doelgroep bottom up te vertalen naar de nieuwe manier van werken, die topdown was ingezet.

Haar studie bedrijfskunde in Rotterdam met afstudeerrichtingen managament of change aan de ene kant en bedrijfsinformatica aan de andere, leidde tot de levenslange interesse voor en ervaring in het specialisme ‘mens en machine in evenwicht’.  Sinds 2003 betrokken bij het ontwikkelen van leerplatformen en blended trainen voor trainers en opleidingsinstituten zoals de Baak en de Bestuursacademie Nederland. Sinds 2020 bij de TrainersAcademie.

Wil je meer weten over Petra, kijk dan eens op haar altijd-in-ontwikkeling zijnde website oxr.nl of online learning community diglo.nl

Met honderden trainers begeleid en tientallen organisaties verder, brengt Petra een schat aan ervaring en bewezen resultaten naar elke trainingssessie. Ze streeft ernaar om elke deelnemer te voorzien van de inzichten en vaardigheden die nodig zijn om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Haar trainingen zijn dan ook ontworpen om deelnemers hun eigen leerpad te laten lopen en aan te sluiten bij de ambitie die er is. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos.

Het certificaat draagt bij in de leerlijn mastertrainer.

Het lesboek bij deze themareis is: ‘Blended learning in de praktijk‘ van Barend Last.