Inhouse TrainersAcademie

Uw eigen Trainers Academie!

Wilt u een eigen inhouse trainersopleiding realiseren voor uw medewerkers? Doe het samen met de TrainersAcademie, zodat die het curriculum, lesmateriaal, trainers, online leeromgeving en de steun geven die u nodig hebt.

Wij zijn uw partner in talentontwikkeling

Vanaf vijf deelnemers kunnen wij een groep vormen waarmee u de expertise van de TrainersAcademie in uw eigen opleidings organisatie kan inbedden.

Kies de themareizen die voor uw organisatie relevant zijn en wij binden die modules samen tot één leerervaring voor uw medewerkers. Begin bijvoorbeeld met de ‘Ontdekkingsreis’ . Zo ontwikkelt u een goed gemotiveerd team voor uw academie, want daarin  kunnen de deelnemers hun ervaring delen en kennis doorgeven.

Naast de themareizen bieden wij persoonlijke begeleiding, intervisie en een in uw huisstijl vormgegeven leerplatform. We gaan daarin graag een co-creatie aan met de leidinggevenden uit uw organisatie, zodat die er ook zoveel mogelijk van opsteken en mee kunnen werken aan het succes van de trainingen van uw eigen trainers.

Elke combinatie van themareizen is mogelijk. Om uw trainers ook het post-HBO erkende diploma Professioneel Trainer en inschrijving in het beroepsregister te bieden, zijn de themareizen persoon van de trainer, groepsdynamica, trainingsdesign en training uitvoeren 2.0 verplicht.

Het online leerplatform wat we gebruiken voor uw inhouse TrainersAcademie is na de lancering van/voor uw organisatie. U kunt het integreren met uw bestaande platform of uitbouwen naar andere trainingen van uw organisatie. Zo zullen uw trainers hun werk ook blended kunnen uitvoeren.

Personeelsverloop

Stelt u eens voor dat er personeelsverloop is bij uw trainers en dat u niet weer 6 mensen bij elkaar krijgt om in uw interne trainingsbehoefte te voorzien… Dan schrijft u die nieuwe collega gewoon in bij een groep op de TrainersAcademie zelf met dezelfde of vergelijkbare themareizen. Dan pakt die nieuweling zo de draad op en draait al snel mee met de rest van uw team.

Beheer uw inhouse TrainersAcademie door:

  • een eigen workspace op LearningStone, de online leeromgeving waar wij mee werken.
  • uw eigen planning voor de themareizen wanneer het uw mensen goed uitkomt.
  • teamontwikkeling doordat de collega trainers-in-spe samen leren in 1 groep
  • het curriculum van de TrainersAcademie waarmee je stevige en zelfverzekerde trainers ontwikkelt.
  • bij een te kleine groepsgrootte, uw collega’s aan te laten sluiten bij de themareizen van de TA zelf – bijvoorbeeld voor nieuwe collega’s, als opvang van een zwangerschapsverlof of andere planningsproblemen.