Keuzewijzer

Voor trainers-in-spe

Op een dag voel je ervoor om professioneel trainer te worden.

Helemaal goed natuurlijk, want dit is een geweldig leuk beroep waarin je naast je  vakmanschap ook je eigen persoonlijkheid kunt inzetten. Met enorm veel  vrijheid om resultaat te behalen op je eigen manier. Wat is er meer bevredigend  dan anderen te helpen om zich verder te ontwikkelen?

hoe-een-trainingsdag-eruit-ziet

Een dag uit het leven van een trainer…

Een dag in het leven van een trainer, van voorbereiding totdat zij de auto weer instapt op weg naar huis.
eigenschappen trainer

Welke eigenschappen maken jou een goede trainer?

emotionele intelligentie “Zou het vak van trainer wel echt wat voor mij zijn? Wat maakt eigenlijk of je als trainer succesvol kunt zijn? Moet je niet ontzettend veel weten om als trainer ‘overeind’ te blijven? Heb ik wel…

Met jouw ervaring kan je zo voor de groep…

Een vakopleiding die toetst aan externe normen of deelnemers kwalificeren, zorgt ervoor dat het niveau van trainen in Nederland omhoog gaat!
accepteer
,

Trainer en/of Adviseur?

Dat circa 70% van de voorgenomen en door een adviseur begeleidde veranderingstrajecten mislukt, daar leg jij je natuurlijk niet zomaar bij neer. Door het trainen van de mensen die de verandering gaan dragen, daalt jouw percentage ongebruikt advieswerk.
accepteer
,

Stel, je wil trainer worden!

Stel: Je hebt het niet meer naar je zin in de baan die je al jaren doet.  Op zoek naar groei, ontwikkeling en vooral plezier in je werk! Het loopt niet lekker op je werk; ’s morgens al, als je net bent opgestaan zie je op tegen…

Kies wijs!

Je eerste stap is al meteen een lastige: welke opleiding past bij mij?

Hoe langer je op trainersopleiding googlet, hoe meer het je gaat duizelen. Er zijn in ons land namelijk meer dan vijftig aanbieders van opleidingen tot trainer. De meeste opleidingsinstituten hebben prachtige  websites met ronkende teksten, die soms het beeld verhullen van wie zij echt zijn en wat ze kunnen waarmaken van hun fraaie beloftes.