Leertraject Master Trainer

Master Trainer

Een trainer die de verdieping zoekt, vindt in het MasterTrainer traject zes waardevolle ingrediënten voor groei. Circa 4 maanden, part-time opleidingstraject voor volwassenen die werken en denken op tenminste HBO-niveau.

Elk gewenst moment starten!

Een leertraject start enkele weken voor je eerste goeps-themareis met jouw persoonlijke ontdekkingsreis. Deze reis kan je starten op elk gewenst moment, wat jou het beste uitkomt! We beginnen namelijk met het formuleren van je persoonlijke leerdoelen en inventariseren hoe je kan voldoen aan de eisen om Master Trainer te worden. Wij helpen je daarbij! Jouw leertraject eindigt ongeveer vier weken ná je laatste themareis met het examen.

Neem je tijd!

Je krijgt bij de TrainersAcademie alle tijd om je te oriënteren en op reis te gaan. Wij noemen de grote trainersthema’s “de big 8” die je via thema-reizen kan gaan ontdekken. Zes hiervan komen in het leertraject MasterTrainer aan bod. Als je een themareis mist duurt het nooit langer dan 36 weken voordat je die ook aan je paspoort toe kan voegen. Je kan je opleiding dus ook over langere tijd uitsmeren zodat je de studiebelasting en kosten kan verdelen.

Om je te certificeren als Master Trainer stelt de Nobtra de volgende eisen:

  • Trainer NOBTRA zijn
  • Minimaal vijf jaar trainingservaring hebben en
  • minimaal 400 dagen zelfstandig trainers ervaring in de afgelopen zeven jaar
  • vijf referenties van verschillende opdrachtgevers overleggen
  • om de kwaliteit van je aangeboden trainingen te waarborgen heb je gekwalificeerde vervangers, aan te tonen door verklaringen van trainers die minimaal trainer NOBTRA zijn.
  • Bezoek voor de actuele eisen de site van de NOBTRA via deze link.

Wil je proeven van wat we te bieden hebben, doe dan mee met een van onze gratis oriëntatieworkshops. Met deze workshop krijg je een aardig beeld van de TrainersAcademie, de mensen er achter en wat je van een opleiding bij ons kan verwachten.

Als je Master Trainer wilt wordens

Met professioneel bedoelen wij vakbekwaam. De beoordeling hiervan laten wij over aan onafhankelijke certificerende organisaties:

Neem deel aan de gratis oriëntatieworkshop, bel of mail; we helpen je graag verder!