Franchise

‘Ik had er slapeloze nachten van’, vertelt Ronald mij heel openhartig tijdens ons gesprek over zijn keuze voor een trainersopleiding. ‘Ik heb twee dagen voor het tekenmoment de boel afgeblazen […]

Alumnus Joyce Bakker schreef een praktisch boek over Stress Sensitieve Gespreksvoering in de sociale sector. “Waarom” ze het schreef, “Wat dit boek speciaal maakt” en “Wat trainers er aan hebben?” […]

Spelend trainen gaat over het creëren van een leeromgeving waarin deelnemers leren door spel en ontdekking, wat de persoonlijke betrokkenheid en intrinsieke motivatie vergroot. Wat gebeurt er eigenlijk als je […]

Het belang van intern trainerschap voor een organisatie kan niet genoeg benadrukt worden. Mits de trainer een train-de-traineropleiding heeft gevolgd zodat die met een goed ontworpen training en stabiel voor […]

Welkom bij de onofficiële roast van blended trainen, waar we de loftrompet steken én de minder flatterende kantjes belichten. Want laten we eerlijk zijn: blended trainen is als die excentrieke tante op familiefeestjes – je kunt niet met haar, maar zeker ook niet zonder haar!

Het maakt niet uit hoe ervaren je bent, er is altijd ruimte voor groei, reflectie en, jawel, een beetje humor. Aan het eind van test en dit blog weet je […]